Bebek oyuncu departmanlarımız açıldı!

Bebek oyuncu departmanlarımız açıldı!

Bebek reklam ajanslarına başvuru yapmak isteyen adayların tüm Türkiye genelinden başvurularını kabul etmekteyiz. Bu sayede kaliteli reklam filmlerinde çocuklarınızın yer almasını sağlamak ve küçük yaştan set tecrübeleri edinmelerine ayrıcalık tanımak oldukça basit bir hal almaktadır. alanında lider konumunu elden bırakmayan ajansımız, kıstasını daha ileri seviyeler de tutmak ve kaliteli projelerde yer alabileceğiniz ortamlar yaratmak adına burada!

Hemen bizimle iletişime geçebilir, siz de bebek ajanslarına kayıt olanaklarından faydalanarak önemli reklam filmlerinde yer alabileceği bir ortam hazırlayabilirsiniz. Geçmişten, günümüze kadar uzunca dönemdir her yaş aralığına istinaden farklı departmanlar oluşturup; sunumlarınızı gerçekleştiren firmamız, yapılan bu çalışmaların tamamında ise öne çıkabileceğiniz bir tavır elde etmeyi ihmal etmemiştir. Bu çalışmalar dahilinde ise Türkiye’de marka olan firmamızın bir parçası olmanız ve bebek reklam ajanslarına başvuru yapabilmeniz bakımından her yaş aralığına ilişkin bir başvuru formu hazırladık!

Çocuklarınız reklam filminde oynayarak para kazanacak!

Bebek ajanslarına kayıt olanaklarından faydalanarak artık çocuklarınızın henüz küçük yaşta para kazanabileceği bir zemin hazırlayabilirsiniz. Her yıl onlarca farklı reklam filminin oyuncu seçimlerini yapan firmamız, bu noktada ise bebek oyuncu ihtiyacını giderebilmek açısından sizlerden gelen başvuruların tamamını inceleme altında tutuyor. Seçimlerinizi bizlerden yana kullanmak, kaliteli projelerde yer alabilecek bir alan oluşturmak ve aynı zamanda Türkiye’nin en köklü casting firmasına bağlı çalışmak istiyorsanız bizi tercih etmekten geri kalmayın.

Üstün hizmetlerle beraber her geçen gün daha fazla iyiye giden firmamız, bebek reklam ajanslarına başvuru hizmetlerinde ise kitlelerden herhangi bir ücret talep etmemektedir. Başvurulara istinaden sizleri stüdyolarımıza davet ediyor ve birkaç farklı fotoğraf çektikten sonra ise dosya oluşturup, reklam filmlerinin yanı sıra dizi ve sinema alanına da sunumlar gerçekleştirmekten geri kalmıyoruz. Bu denli bir çalışma ile beraber öne çıkmak ve aynı zamanda bebek ajanslarına kayıt yaptırmak fazlası ile kolay bir sistem olarak görülmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir